| H-1173 Budapest, Pesti út 8-12.,
| Telefon: +36 (1) 202-0202, +36 (1) 224-0920 | E-mail: multi@lingua.hu
  
  

30 évesek lettünk!
Születésnapot ünnepeltünk!

Az egyik kellemes májusi hétvégén megünnepeltük fordítóirodánk alapításának harmincadik évfordulóját a Dunán, a Blue River Pub állóhajón.


A születésnapra eljöttek az egykori alapítók, tagok, a régi és mai munkatársak, pályatársak, vetélytársak, illetve számos vendég a fordító szakmából. A családias hangulatban megtartott rendezvényen az elmúlt harminc évet háromemeletes torta jelképezte, a színek pedig a Multi-Lingua fordítóiroda logójával harmonizáltak. Az ünnepségen megemlékeztünk a múltról, a kezdetekről, és beszéltünk a jelenről is. A jövőről viszont elmondhatjuk: célunk továbbra is gyors, pontos, jó minőségű szolgáltatást nyújtani,megfelelve  a legkülönbözőbb megrendelői igényeknek.


Tekintsék meg a születésnapi ünnepségen készült képeket!

Legfrissebb híreink

Újabb megdöbbentő hatása lehet a Brexitnek - erre kevesen gondolhattak

Nagy-Britannia uniós tagságának megszüntetésével kikerülhet az angol az Európai Unió hivatalos nyelvei közül - figyelmeztetett hétfőn Danuta Hübner, az Európai Parlament alkotmányügyi bizottságának vezetője.

Gépek a fordítás útvesztőjében: az egyetemes megértés álma

A világ első, nyelvek közti fordításra alkalmas gépét 1954 elején mutatták be a Georgetown Egyetem és az IBM kutatói. Az azóta Georgetown-IBM kísérletként elhíresült projekt keretei közt egy „elektronikus agyat” hoztak létre, amely orosz mondatokat fordított le angolra.